Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα και την… πληρώνουν οι εργαζόμενοι!
Η ΔΕΗ δεν «παίρνει χαμπάρι» και όταν κάποιος δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί της σταματάει την παροχή ρεύματος! Όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σε αρκετές μικρές επιχειρήσεις της Κορινθίας.
Σε δηλώσεις του στην Korinthian news ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κορίνθου κ. Κ. Μαλανδρένης αναφέρει ότι από αυτή την διαδικασία οι εργαζόμενοι πάλι …την πληρώνουν! «Είναι γεγονός ότι πριν λίγες μέρες παρατηρήθηκε η ΔΕΗ να σταματάει την παροχή ρεύματος σε περίπου 10 μικρές επιχειρήσεις του νομού.
Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην οικονομική τους υποχρέωση και η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα. Όταν κόβεται το ρεύμα σε μία επιχείρηση εκτός των άλλων αυτοί που την πληρώνουν κυρίως είναι οι εργαζόμενοι γιατί αυτές τις μέρες δεν δουλεύουν και δεν πληρώνονται!
Σε πολλές περιπτώσεις οι εργαζόμενοι παίρνουν άδειες άνευ αποδοχών…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαλανδρένης! Δηλαδή για ακόμα μία φορά …τα συνηθισμένα! Αυτοί που …θα την πληρώσουν είναι οι εργαζόμενοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: