Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

1η μέρα στο σχολείο (προ νήπια)

Δύσκολη και απογοητευτική η πρώτη μέρα.. 


   Τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε.... χαχα ο μικρούλης νόμιζε ότι θα πάει σχολείο και θα παίζει συνέχεια. Αλλά έπρεπε να κάτσει στο καρεκλάκι, έπρεπε να ακούει την δασκάλα κάτι που δεν του άρεσε καθόλου μπουχαχα.. Ο καημενούλης απογοητεύτηκε. Δεν την αγαπάω λέει την κυρία δεν μου έδινε το νερό μου... αυτό πάλι δεν το κατάλαβα πρέπει να την ρωτήσω αύριο τι έγινε με το νερό; γιατί το ξεχάσαμε και στο σχολείο.

   Από την άλλη πλευρά το σαντουιτσάκι του το έφαγε το μισό για πρώτη μέρα καλά είναι, Ζωγράφισαν και παίξανε, όταν έλεγε για αυτά ήταν χαρούμενος. πήγε στην τουαλέτα μόνος του και με το είπε με καμάρι στις τουαλετίστες τις μικρές μου είπε... με μια γλύκα..

  Τώρα κοιμάται!! το γιαβρί μου πόσο περίμενα να περάσει η ώρα να πάω να τον πάρω... μου έλειψε πάρα πολύ το σπίτι άδειο από φωνές.. δικές του και δικές μου ( Κυριάκοοοοοοο) χαχαχα.
Δεν δουλεύω κιόλας και οι ώρες μου τώρα θα περνάνε;
  Έχω βέβαια πολλά πράγματα να τακτοποιήσω και λίγο τρέξιμο αλλά θα τελειώσουν και αυτά..


Ίσως ασχοληθώ λίγο με τα καλλιτεχνικά μου που μου αρέσει πολύ.. Θα βρω πως θα το ξεπεράσω.. καλέ !! που να πάει και φαντάρος τι θα κάνω... κλάματαααααα !! 

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα!!Να πω δυο λόγια,

 ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ φίλοι μου... αγωνιστείτε,
 μην στέκεστε κουνηθείτε, 
μην αυτοκτονείτε δεν είναι λύση. 

Η ζωή από αρχής ήταν αγώνας επιβίωσης και οι Έλληνες το ξέρουμε καλά.