Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΑΝΕΡΓΗ

    Μήπως θα είμαι η πρώτη ή η τελευταία.. 
Γιατί νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε ζώα, να δουλεύουμε για να γίνεται η δουλειά τους και τα δικαιώματα του εργαζόμενου τα έχουμε ξεχάσει.. ΌΧΙ λοιπόν, δεν θα κάτσω να μπω σε αυτό το τριπάκι που θέλουνε τον κόσμο να μπει έχω ανάγκη και θα κάνω υπομονή, έχω ανάγκη και αναγκάστηκα έκανα πίσω να μου δίνεις λιγότερα αλλά όχι να μην τα παίρνω  κιόλας. Κάνε υπομονή να πάρουμε λεφτά... τι με νοιάζει εμένα βρε καραγκιόζη αν θα πάρεις λεφτά εγώ σου βγάζω την δουλειά σου; είμαι εδώ κάθε μέρα και δουλεύω πως θα ταΐσω το παιδάκι μου πως θα το πάω στο γιατρό όταν αρρωσταίνει; (πάρε λέει από τους γονείς σου) ποιος σε είπε ότι οι γονείς μου έχουνε να φάνε βρε παπάρα.. υποτίθεται ότι εγώ δουλεύω, η μητέρα μου δεν δουλεύει και ο πατέρας μου προσπαθεί να φέρει ένα πιάτο φαΐ από την δουλειά που δεν βγάζει την εβδομάδας. 
   Ναι σου λέει κάνε υπομονή οι άλλοι δεν παραπονιούνται έχουν να πληρωθούν από πότε, και πάλι τι με νοιάζει εμένα βρε παπάρα που δεν ξέρουν αυτοί να μιλάνε.. να κλείσω το στόμα μου και να μην ζητήσω τα δουλεμένα μου. Να μην απαιτήσω τον κόπο μου.. μας έχετε ξεφτιλίσει, κλείστο αν δεν έχει δουλειά τι με τις θέλεις τις 4 κοπέλες στο γραφείο αν δεν έχεις να πληρώσεις; ε; έλα μου ντε εσένα τι σε νοιάζει.   
   Τέλος λοιπόν τραβήξαμε ένα καυγά γιατί τον απείλησα ότι δεν θα έρθω στο γραφείο αν δεν με πληρώσεις και με έδιωξε... αχ αυτό ήθελα.. πήγα στον Επόπτη και ωπ... τώρα θα τα πληρώσει όλα και με το παραπάνω... δέχτηκε μια χαρά δέχτηκε γιατί δεν έχει αποδείξεις για καμία πληρωμή που μου έκανε.. (ας πρόσεχε).
μόνο για ελάχιστα που έβαζε αν θυμόταν λεφτά στην τράπεζα, αλλά δεν φτάνουν. Τέλος καλά αλλά τώρα θα μου πεις που θα βρω δουλειά... κάτι θα κάνω κάτι θα βρώ να παίρνω 200,00- 300,00 αλλά να τα παίρνω να ξέρω τι λεφτά θα έχω και πως να κινηθώ. 


Αυτά είναι λοιπόν τα νέα... άνεργη, μήπως είμαι η μόνη στην Ελλάδα είτε σε άλλη χώρα, παντού γίνεται χαμός.. και τα χειρότερα έρχονται αλλά εμείς δεν φοβόμαστε ρε... είμαστε Έλληνες με τσαγανό και πολύ τόλμη.. δεν το έχουν καταλάβει ακόμα θα το νιώσουν όταν θα έρθει η ώρα... εγώ πάντως έχω καθαρό μυαλό και δύναμη πολύ δύναμη..!! 

Ευχαριστώ που με ακούσατε.. θέλω να πω και άλλα αλλά σχόλασε ο άντρας και δεν έχω χρόνο χιχιχιχι.. καλό βράδυ. 

Υ.Γ. Πεταλουδίτσα ελπίζω να σου αρέσει!!