Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Κοτοσαλάτα


kotosalata-386

Υλικά (2 µερίδες)
• 2 στήθη από βρασµένο ή ψητό κοτόπουλο χωρίς πέτσα
• 1 κ.τ.γ. πάπρικα
• 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
• 2 µικρά αβοκάντο κοµµένα σε µικρά κοµµάτια
• 12 ντοµατάκια
• 1 µεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωµένο
• φύλλα ρόκας
• χυµός από 1 λεµόνι
• 50 γρ. κουκουνάρι

Ετοιµασία
Κόψτε το κοτόπουλο σε µικρά κοµµάτια και ανακατέψτε µε τα υπόλοιπα υλικά. Η σαλάτα είναι έτοιµη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: