Κυριακή, 4 Μαΐου 2008

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω να χαμογελάσετε..
Γιατί σας γέμισα με θλίψη με τη προτελευταία ανάρτηση μου.

Έδω θα σας αναρτήσω ένα νέο αλφαβητάρι που θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας:

Ξεκινάω!!!
Α
Αδικία : Το ελαφρύτερο στα χέρια και βαρύτερο στους όμους φορτίο, απ΄ όλα όσα ρίχνουμε στους άλλους και κουβαλάμε οι ιδιοι.
Αδυναμίες : Πρωτογενείς δυνάμεις της Τυραννικής Γυναίκας, με τις οποίες επιβάλλεται στο Αρσενικό του είδους της, υποτάσσοντάς το στη βούλησή της και παραλύοντας κάθε διάθεση του για απελευθέρωση.
Αέρας : Θρεπτική ουσία εμπλουτισμένη με μπόλικη Θεία Πρόνια, για να παχαίνουν οι φτωχοί.
Αθεισμός : Η μεγαλύτερη από τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου.
Αισιόδοξος : Αυτός που ισχυρίζεται πως το μαύρο είναι άσπρο.
Αισχρολογία : Η επικριτική γλώσσα με την οποία εκφράζεται κάποιος για μας.
Αλήθεια : Ευφυής σύνθεση της επιθυμίας με την πραγματικότητα. Η ανακάλυψη της αλήθειας αποτελεί αποκλειστικό σκοπό της φιλοσοφίας, η οποία είναι η αρχαιότερη δραστηριότητα του ανθρωπίνου πνεύματος και έχει βάσιμες ελπίδες πως θα συνεχίσει να είναι μέχρι το τέλος του κόσμου.
Αλλιώς : Πάντως όχι καλύτερα.....
Αναγνώριση : Βαθμός διάκρισης μεταξύ του περιβόητου και του φημισμένου:λίγο πιο ανεκτός από τον ένα και λίγο πιο αφόρητος από τον άλλο. Μερικές φορές απονέμεται από ένα εχθρικό και απερίσκεπτο χέρι.
Αναπνευστήρας : Συσκευή προσαρμοσμένη στη μύτη και το στόμα των κατοίκων του Λονδίνου, για να καθαρίζουν τη γύρω πραγματικότητα πριν περάσει στα πνευμόνια τους.
Αναψυχή : Είδος δυσφορίας, που μας ξεκουράζει από τη γενική μαυρίλα της ζωής μας.
Ανθρωπος : Ενα ζώο τόσο βυθισμένο στον εκστατικό στοχασμό του γι' αυτό που νομίζει πως είναι, ώστε να ξεχνά αυτό που αναμφισβήτητα όφειλε να είναι. Ασχολείται κυρίως με την εξόντωση των άλλων ζώων και ειδικά του είδους του, τα οποία, ωστόσο, πολλαπλασιάζονται με το τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε στο τέλος θα κατακλύσουν τον κόσμο και τον Καναδά.
Αντιπάθεια : Το συναίσθημα που σου προκαλεί ο φίλος του φίλου σου.
Αξιοθρήνητος : Η κατάσταση ενός εχθρού ή αντίπαλου, μετά την φανταστική αναμέτρηση μαζί σου.
Απολογούμαι : Θέτω τις βάσεις ενός μελλοντικού παραπτώματος.
Απόσταση : Το μόνο πράγμα που προσφέρουν πρόθημα οι πλούσιοι στους φτωχούς.
Ανώμαλος : Αυτός που δεν ταιριάζει στα πρότυπα.
Αρσενικό : Μέλος του απερίσκεπτου ή ασήμαντου φύλου. Το αρσενικό του ανθρώπινου γένους είναι κυρίως γνωστό (στο θηλυκό) ως Νέτα - σκέτα Ανδρας.
Το είδος έχει δυο ποικιλίες : καλοί προμηθευτές και κακοί προμηθευτές.
Αρχιτέκτονας : Αυτός που κάνει το σχέδιο του σπιτιού σας και σχεδιάζει να την "κάνουν" τα λεφτά σας.
Αστυνομία : Μια ακόμα συμμορία οπλοφόρων.
Ατυχία : Το είδος της τύχης που δεν ατυχεί ποτέ.
Αυτοσεβασμός : Μια λανθασμένη αξιολόγηση.
Β
Βαρετός : Αυτός που μιλάει την ώρα που σκέφτεσαι " πότε θα σταματήσει επιτέλους."
Βάτραχος : Μια σαύρα με φαγώσιμα πόδια.
Βιολί : Όργανο που γαργαλάει τ'ανθρώπινα αυτιά, τρίβοντας ουρά αλόγου σε έντερα γάτας.
Βλακεία : Αυτό το " δώρο εξ ουρανού", αυτό το "Θείο χάρισμα " του οποίου η δημιουργική και λογική δύναμη διακατέχει την ανθρώπινη σκέχη, οδηγεί τις πράξεις μας και κοσμεί τη ζωή μας.
Βουλή : Ομάδα ανθρώπων που συγκεντρώνονται για να καταργήσουν νόμους.
Γ
Γάμος : Τελετή στην οποία δυο άτομα αναλαμβάνουν την ευθύνη να γίνουν ένα, το ένα τίποτα και το τίποτα ανεκτό.
Γάτα : Ένα μαλακό και ιδιαίτερα ανθεκτικό ρυθμιζόμενο μηχάνημα, προορισμένο από την φύση ν' αρπάξει κλωτσιές, (συγνώμη μπουρμπουλήθρα) όταν τα πράγματα στο σπίτι δεν πηγαίνουν καλά.
Γέλιο : Εσωτερικός σπασμός, ο οποίος προκαλεί παραμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και συνοδεύεται από άναρθρες κραυγές. Είναι μεταδοτικό και, παρόλο που τα συμπτώματα του υποχωρούν κατά καιρούς, δεν θεραπεύεται.
Γέννηση : Η πρώτη και πιο αγαπημένη μας συμφορά.
Γιατρος : Αυτός στον οποίο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας όταν είμαστε άρρωστοι, και τα σκυλιά μας όταν είμαστε καλά.
Γλώσσα : Η μουσική με την οποία γοητεύουμε τα ερπετά που φυλάνε το θησαυρό κάποιου άλλου.
Γουρούνι : Ζώο - Porcus omnivorus [χοίρος ο παμφάγος] - ιδιαίτερα παραμφερές με τον άνθρωπο, λόγω της αίγλης και της ζωντάνιας των γευστικών προτιμήσεών του, οι οποίες έχουν οποσδήποτε μικρότερο εύρος, αφού δεν συμπεριλαμβάνουν τα γουρούνια.
Γυναίκα : Είδος ζώου που συνήθως ζει κοντά στον Ανδρα, αλλά εξημερώνεται πολύ δύσκολα, γιατί η κοινωνικότητα του είναι υποτυπώδεις.
Υποτυπώδης είναι και η ικανότητα του να εκτελεί εντολές, όπως επισημαίνουν όλοι οι παλιοί ζωολόγοι, προσθέτοντας ότι η αδυναμία αυτή οφείλεται στο γεγονός πως κάποτε ήταν ζώο μοναχικό.
Από την άλλη, οι φυσιοδίφες που μελετούν τη μεταφεμινιστική περίοδο, δεν φαίνεται να γνωρίζουν τίποτα γι'αυτήν την μοναχική κατάσταση κι απορρίπτουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, διαβεβαιώνοντας μας πως η γυναίκα δεν έχει αλλάξει καθόλου απο το πρώτο καιρό της δημιουργίας.
Το είδος έχει τη μεγαλύτερη εξάπλωση από όλα τα αρπακτικά. Λυμαίνεται όλα τα κατοικιμένα μέρη του πλανήτη μας, από τα τολμηρά βουνά της Γροιλανδίας, μέχρι τη σεμνές ακτές της Ινδίας. Το λαικό προσωνύμιο του πλάσματος ( Λυκάνθρωπος ) είναι εντελώς λανθασμένο. Στην πραγματικότητα ανήκει στα αιλουροειδή.
Η γυναίκα είναι λυγερή και βαδίζει πολύ χαριτωμένα - ιδίως η αμερικανική ποικιλία - Αγριόγατα η Επιθετική - είναι παμφάγα και μπορεί να εκπαιδευτεί να μη μιλάει.

2 σχόλια:

Achilleas είπε...

"μπορεί να εκπαιδευτεί να μη μιλάει"

Πως? Ποιο είναι το μυστικό? Πείτε το μου κ δε θα το πω πουθενά!!!

outopios είπε...

Achilea Αν το μάθεις το μυστικό να το πεις και σε μένα...ούτε εγώ θα το πω... το πολύ πολύ να το γράψω στο blog μου..!!! :P