Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Τα ονόμασα Πάρκα δάσος.. λίγο πιο κάτω άλλο πάρκο.Απάντηση του Δημάρχου όταν του έστειλα τις φωτογραφίες αυτές και τις προηγούμενες:

Έχετε δίκιο. Οι πρόσφατες βροχές έκαναν τα χόρτα να θεριέψουν. Σε όλη την πόλη, βεβαίως, όχι μονάχα στο Βύρωνα. Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες στα νηπιαγωγεία και στους παιδικούς σταθμούς. Με τη βοήθεια των διμηνιτών (που ελπίζουμε να προσληφθούν μέχρι το Πάσχα) θα τελειώσουμε έγκαιρα, ελπίζω, όλο τον Δήμο.

5 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ποντικακι, αν θελετε να το χαρειτε το παρκο, μαζεψε 5-6 γειτονισσες να πατε να το ξεχορταριασετε και κανενα γειτονα να καρφωσει μερικες σανιδες, γιατι απο το δημο δεν εχεις να περιμενεις! Ελπιζουν να προσληφθουν μεχρι το Πασχα, ελπιζουν να τα αολκληρωσουν, γενικολογες αηδιες κοινως! Καντε το εσεις, αν και δεν ειναι δουλεια σας, κανεις δεν θα το κανει!

ποντίκι είπε...

αμ δεν το ξέρω το ξέρω του είπα πάρε με στο Δήμο θα στο κάνω εγώ να λάμπει το Πάρκο.. Τι να πεις και από που να πιάσεις.. θα πάρουνε στο Δήμο σκατά θα πάρουνε με το συμπάθιο.. Μπαίνει το καλοκαίρι και τίποτα δεν γίνεται.. θα βγάλω κατι άλλες φωτο απο ένα πάρκο δίπλα στην θάλασσα να δεις το χαλι του το οποιο παέι εδω και 5 χρόνια και δεν έχουν κανει τιποτα..

karaflokotsifas είπε...

Είναι για πολλές κλωτσιές ποντικάκι μου
Αλλα δεν ειναι η μονή παραφωνία.
Καλο είναι ωστόσο, να τα βγάζουμε στην φόρα ολα μήπως κάποια στιγμή γίνει κάτι....λέεεεμε τώρα :(

Όναρ είπε...

Ωραία απάντηση του Δημάρχου..τί να πεις..η Πεταλουδίτσα έχει δίκιο..κι εμείς αυτό κάνουμε στη γειτονιά μας..Καλημέρες ενωμένες..

ποντίκι είπε...

Σε ευχαριστώ κότσυφα μου.. και εγώ για αυτό τα έβγαλα αλλά που εδώ στον ίδιο τα έστειλα και δεν ίδρωσε ούτε το αυτάκι του..

Οναρ μου καλώς ήρθες πάλι είμαι καινούργια στην γειτονιά και δεν με ξέρουνε.. θέλει δουλειά για να πείσεις αγνώστους να κάνουμε δουλειά.. για αυτό πρέπει να βρω πιο κάτω ακόμα σε άλλο πάρκο..