Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Προβλήματα που έχει ο Κόσμος....

"Κάθισα τις προάλλες και έψαξα για ιδέες για το πώς μπορείς να βγάλεις χρήµατα στους δύσκολους καιρούς που ζούµε.
∆ιαπίστωσα, κατ’αρχάς, ότι όσο πιο πολύ βαθαίνει η οικονοµική κρίση τόσο πιο πολύ πληθαίνουν τα βιβλία που σου µαθαίνουν πώς να γίνεις πλούσιος. Έχουν, συνήθως, γυαλιστερά, φανταχτερά, εξώφυλλα. Και γράφουν, σχεδόν, τα ίδια πράγµατα.
Για να γίνεις πλούσιος, λένε, πρέπει να επαναλάβεις κάθε µέρα στον εαυτό σου, φωναχτά ει δυνατόν, το ίδιο µοτίβο: «τα χρήµατα σε αυτό τον κόσµο περισσεύουν και κάποια από αυτά πρέπει να έρθουν οπωσδήποτε στα χέρια µου».
Αν πραγµατικά έρθουν, τότε, επιβεβαιώνεται ο συγγραφέας. Αν δεν έρθουν, τότε, φταις εσύ που δεν τα κατάφερες.

Βλέποντας ξανά τη λίστα µε τις πρωτότυπες ιδέες, συνειδητοποίησα ότι για να βγάλεις χρήµατα πρέπει να έχεις καλό μυαλό
Και να έχεις υπόψη ότι οι άνθρωποι, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει οικονοµική κρίση, είναι πάντα διατεθειµένοι να πληρώνουν πολλά για πράγµατα άχρηστα και χαζά.


Αυτές οι πρωτότυπες ιδέες, φυσικά, πιάνουν κυρίως στην Αµερική. Εκεί όπου η αγορά τ’ αλέθει όλα. Στα µέρη µας, από όσα ακούµε, η µέθοδος παραµένει ακόµα η παραδοσιακή.
Για να βγάλεις χρήµατα, συνήθως, ο καλύτερος τρόπος είναι να ασχολείσαι µε την πολιτική. Εάν έχεις το κατάλληλο µέσον, δεν χρειάζεται να έχεις ταλέντο, πρωτότυπες ιδέες και να δουλεύεις σκληρά. Και φυσικά δεν βγάζεις χρήµατα αν πληρώνεις τους φόρους σου κανονικά και έντιµα.
να µ παίζοντας τον Εάν δεν διαθέτεις όλα τα παραπάνω προσόντα, τότε, µάλλον, θα σου περάσει από το µυαλόεταναστεύεις στην Αµερική. Εκεί όπου, όπως λένε, µπορείς να βγάλεις ακόµα χρήµαταΑϊ-Βασίλη ή πουλώντας καπελάκια για σκυλάκια…"

Βρήκα αυτό το άρθρο και μπορώ να πω ότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.. εσείς τι λέτε!!!
Αρε που πάει ο κοσμάκης... τι κρίση σε όλο τον κόσμο....
Τι προβλήματα... τι κουράγιο και υπομονή πρέπει να κάνουμε και να χαμογελάμε κιόλας..
Αχ υπομονή παλικάρια και κοπελιές και οικογένειες και γιαγιάδες και παπούδες....
κατι θα γίνει και για μας... θα την βρούμε την άκρη Ελληνες είμαστε..

5 σχόλια:

kikop80 είπε...

Εκτός της ενασχόλησης με την πολιτική -που πια είναι ρπονόμιο λίγων καθώς τα πολλά πολλά κοπήκανε, ούτε βύσματα, ούτε μέσον, ούτε μικρόβολέματα- πολύ επικερδής επιχείρηση είναι και η ανέγερση με άδεια της ναοδομίας εντός καταπατημένου οικοπέδου και μέσα σε δάσος κατα προτίμηση, ναού αφιερωμένο σε θαυματουργό άγιο!
Με ένα καλό μπαχτσίσι στον επίσκοπο της περιοχής και ένα δυό καλά θαύματα κάνεις άμεση απόσβεση και αφήνει πολύ καλά κέρδη!!!!

Είπα κάτι διαφορετικό, καθώς τα της πολιτικής κορέσθηκαν!!!!
:-))

Καλημέρα ποντικάκι!

ποντίκι είπε...

Μάλιστα μένο αναυδη@@@@@@@!!!!!!

Skouliki είπε...

πιστευω οτι στην ελλαδα δεν μπορεις να κανεις λεφτα δουλευοντας
στο εξωτερικο μπορεις ..

εξαρταται ο καθενας τι θελει να κανει στην ζωη του
αλλος θελει ποσοτητα αλλος ποιοτητα

kikop80 είπε...

Να δουμε πότεβ θα γίνουμε κι εμείς "ρπονομιούχοι"!!!!
Τέλεια τα πληκτροσαρδάμ!!!
:-D
Καλημέρεες!!!

fcs είπε...

ΠΙΟ Πλούσιοι γίνονται δυστυχώς οι έχοντες συγκεκριμένο επίθετο ή προέρχονται από τα γνωστά τζάκια.Οι υπόλοιποι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε οικονομία και φτιάχνουμε φανταστικούς κόσμους για να περνάμε πολύ πολύ καλά....