Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

1
2
3
4
5

6

΄Τι είναι αυτό που μου άρεσε σε αυτές τις εικόνες;
Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια.
-------
Ο τέλειος άντρας θα :

1. Ξέρει πότε να σε 'ανεβάζει' όταν είσαι down!
Δεν ζούμε στα στούντιο του χόλιγουντ ούτε στα πλατώ των friends. Ακόμα και οι άντρες νιώθουμε 'down' αλλά δεν μας βλέπετε να κλαψουρίζουμε γι'αυτό. Πήγαινε στην κουζίνα και μαγειρέψτε μου κάτι. Έτσι θα νιώσετε και την χαρά της δημιουργίας
2. Θα προσπαθήσει να μυρίσει τα μαλλιά σου, αλλά εσύ πάντα θα τον καταλαβαίνεις.
Αν ο 'τέλειος' άντρας πάει να κάνει κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να τρέχετε όλοι μαζί στο νοσοκομείο για αλλεργικό σοκ. Έχετε στουμπώσει στις τρίχες σας τόσα χημικά όπου τις κάνουν την τρίτη αιτία καρκινογενέσεων.
3. Σε στηρίζει,αλλά θα σέβεται και την ανεξαρτησία σου.
Με άλλα λόγια θα σε ξελασπώνει από την γενικότερη αποτυχία που λέγεται Η ΖΩΗ ΣΟΥ , αλλά δεν θα το λέει στις φίλες σου
4. Θα σου δίνει το τηλεκοντρόλ σε βραδιά champions league
Καλύτερα να με παλουκώσουν, κορνιτοποιήσουν, τραχειοτομήσουν και να μου δώσουν να πιω ένα βαρέλι με μυξοίδημα από το να χάσω την Barca!
5. Θα έρχεται από πίσω και θα σε αγκαλιάζει.
Αυτό είναι πολύ gaaaaaayyyyy. Σαν διαφήμιση γιαουρτιού με μηδέν λιπαρά και καθόλου γεύση. Έρχεται η τύπισσα ντυμένη στα λευκά και ο ερμαφρόδιτος φίλος της την αγκαλιάζει από πίσω. Συγχαρητήρια μαλάκα, το μεσημέρι θα φας γιαούρτι με μούσκλι. ΜΠΛΙΑΧ.
6. Θα παίζει με τα μαλλιά σου.
Μόνο αν εσύ παίξεις με τις τρίχες της πλάτης του.
7. Το χέρι του θα βρίσκει πάντα το δικό σου.
Δες τα πιτσουνάκια. Μα δεν είναι τοοοοοοόσο ρομαντικό? ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Είναι γελοίο. Μόνο οι λεσβίες κρατιούνται χεράκι χεράκι. Έτσι κρατιόμαστε μόνο σε συναυλίες της ΚΝΕ για την ειρήνη στην τελευταία κωλοχώρα στο χάρτη που βαριόταν να πολεμήσει για την ανεξαρτησία της και πληρώνουμε εμείς για την ανοικοδόμηση της. Οι άντρες δεν πάνε σε συναυλίες της ΚΝΕ. Αν είσαι άντρας και πας, μπορείς να παραδώσεις τους όρχεις σου στην έξοδο και να συμπληρώσεις τα απαραίτητα έγγραφα αλλαγής φύλου γιατί είσαι μια λεσβία εγκλωβισμένη στο σώμα ενός πίθηκου.
8. Θα είναι γλυκούλης όταν πραγματικά θα θέλει κάτι.
Πίπες. Όταν εγώ θέλω κάτι, απλά φωνάζω προς την κουζίνα.
9. Θα σου προσφέρει πολλά χαλαρωτικά μασάζ.
Συμφωνώ,αν περιλαμβάνει τις ρόγες της και το στόμα μου.
10. Θα χορεύει μαζί σου,ακόμα και αν νιώθει χαζούλης.
Το θέαμα ενός άντρα χορευτή μπορεί να παρομοιαστεί με εκείνο της κοπέλας που τρέχει γυμνή και με ανοιχτές πληγές ενώ από πίσω της αχνίζει ακόμα η Χιροσίμα!!! Είμαστε άντρες. Δεν μπορούμε να χορέψουμε. Δεν είμαστε γονιδιακά προγραμματισμένοι. Είναι σαν να προσπαθεί μια γυναίκα να οδηγήσει. Απλά επικίνδυνο.
11. Θα αντιδρά τόσο γλυκά όταν θα τον χτυπάς και θα πονάει πραγματικά.
Ισότητα. Μια λέξη όπου ποτέ δεν υπήρξε τόσο επιλεκτική. Όταν το κάνουν οι γυναίκες, είναι παιχνίδι, όταν το κάνει ο άντρας, είναι περιοριστικά μέτρα και διατροφή.
12. Θα οδηγήσει 5 ώρες για να σε δει 1.
Αχεμ ... Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιο αρσενικό. Αν περάσεις 5 ώρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο για να δεις μια γκόμενα, θα καταλήξεις τόσο βρόμικος στον τελικό σου προορισμό όπου εκείνη θα σε χωρίσει. Εσύ τότε θα κάνεις άλλες πέντε ώρες για να γυρίσεις ώστε στο τέλος τα βακτήρια θα έχουν φτάσει μέχρι το εσωτερικό φλοιό του εγκεφάλου και θα πεθάνεις από ανεύρυσμα.
13. Θα σε κοιτάζει έντονα.
Στην πραγματικότητα κοιτάζουμε την ώρα να σας πηδήξουμε. Μπορεί κατά τύχη ο καλός Θεός-γυναίκα να σας έχει δώσει μεγάλα βυζιά ή ωραίο κώλο και εσείς δεν τα έχετε καταστρέψει με το να κουραδιάζετε όλη μέρα πάνω από ένα φτυάρι, θάβοντας γκόμενους. Καλύτερα να σας πάρουμε έναν καθρέφτη για να ασχολείστε με το μόνο πράγμα που πραγματικά αγαπάτε.
14. Θα σε παίρνει τηλέφωνο χωρίς λόγο.
Ή ακόμα καλύτερα, δεν θα του γκρινιάζω χωρίς λόγο γιατί πολύ απλά επιβεβαιώνει την ανασφάλεια μου και ταυτόχρονα μπορώ να τον ελέγξω. Χώρια που στην γκομενοχώρα μου θα έχω κάτι να ασχολούμαι και να γεμίζω την ώρα, αφού η κενή μου ύπαρξη ποτέ δεν ασχολήθηκε με κάτι εποικοδομητικό που να της δίνει κίνητρο για να ζει.
Κάπου εδώ ο αγαπητός Maddox παραδίδει τα όπλα και πάει να βάλει το πουλί του στο φούρνο, πράγμα λιγότερο επώδυνο από αυτό που πέρασε διαβάζοντας τις μπουρδολογίες. Αλλά εμείς δεν παραδίδουμε τα όπλα και σας παραθέτουμε και τα υπόλοιπα.
15. Ποτέ δεν ξεμένει από αγάπη.
Πράγμα που σημαίνει ότι όταν εσύ ξεμένεις, μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια γιατί θα κατανοήσει τους λόγους που τον χωρίζεις, ακόμα και αν δεν τους καταλαβαίνεις και εσύ η ίδια
16. Είναι αστείος,αλλά ξέρει και πότε να είναι σοβαρός.
Με άλλα λόγια, να είναι ο προσωπικό σου γελωτοποιός αλλά σε κοινή θέα να μην τραβάει τα βλέμματα πάνω του και να δείχνει περισσότερο πνευματώδη προσωπικότητα από εσένα. Κάτι ανάμεσα σε δονητή και Πανούση.
17. Είναι σοβαρός,αλλά ξέρει και πότε να είναι αστείος.
Ο Πανούσης πήρε τον δονητή και έρχεται να σου επιτεθεί
18. Κάνει υπομονή όταν θα καθυστερείς να ντυθείς.
Η τεχνολογία μας έχει προσφέρει πολλά επιτεύγματα. Μέσα σε αυτά είναι κάτι που το ξέρουν καταπληκτικά οι γυναίκες. Δεν είναι άλλο από το τηλέφωνο. Όταν λοιπόν η γκόμενα αρχίσει να ετοιμάζεται, μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και να με ειδοποιήσει. Έτσι μπορώ να πάω για μπάλα με τους φίλους μου, να γυρίσω σπίτι, να κάνω το μπανάκι μου, να βάλω καμιά τσοντούλα, να ξυριστώ, να ντυθώ και μετά να πάω από εκεί και να μου αρχίσει τις κλασικές ερωτήσεις δίχως σωστή απάντηση. Δεν ξέρω τι ταιριάζει με τα παπούτσια!Δεν ξέρω τι σκουλαρίκια να φορέσεις και σίγουρα πέρα από κάθε αμφιβολία, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν κάποια άλλη θα φοράει τα ίδια ρούχα με εσένα!!!
19. Θα χαμογελάει συχνά.
Αυτό όντως το κάνουμε, αλλά με τους φίλους μας. Ξέρεις, είναι τα άτομα που δεν προσπαθούν να επιβληθούν πάνω μας και δεν μας περνάνε τις ανασφάλειες τους. Επίσης κάποια στιγμή της ημέρας βγάζουν και τον σκασμό για να ακούσουν τον συνομιλητή τους και για να χαμογελάσουν μαζί του και όχι πάνω του!
20. Κανονίζει ρομαντικά ραντεβουδάκια και κάνει πράγματα που δεν συνηθίζει, μόνο και μόνο επειδή σημαίνουν κάτι σε εσένα.
Πληρώνουμε τον λογαριασμό, πλένουμε τα πιάτα, ανάβουμε τα κεριά και μαζεύουμε τα τραπεζομάντιλα. Μήπως πρέπει να σας αλλάζουμε και τις σερβιέτες?
21. Σε εκτιμά.
Ολόκληρη η δαρβινική θεωρία δεν χαίρει πλήρης εκτίμησης, πόσο μάλλον το αρχικό κεφάλαιο που λέγεται γυναίκα.
22. Βοηθά τους γύρω του.
Όπως τις φίλες σου, τους γονείς σου, τον πρώην σου που θέλει ακόμα να σε πηδήξει, την αδερφή σου που ξεπήδησε από τις εικονογραφίες του Αρκά και τους άλλους που του έχεις βάλει γύρω του.
23. Σου δίνει ένα φιλάκι πριν φύγει το πρωί
Για να αποφύγει τον πονοκέφαλο από την μουρμούρα στο κινητό,την ζαλάδα που επέρχεται και το τροχαίο που θα στοιχίσει την ζωή του, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Χώρια που ο λογαριασμός είναι στο όνομα του.
24. Τραγουδά, ακόμα και αν δεν μπορεί.
25. Έχει μια δημιουργική αίσθηση του χιούμορ.
Έχει μια δημιουργική αίσθηση του χιούμορ σε απλές λεξούλες και εικονογραφημένα ώστε να τα καταλαβαίνεις.
26. Κόβει το κάπνισμα, το ποτό και τα ναρκωτικά, γιατί σε αγαπάει τόσο πολύ και αυτό του δίνει δύναμη.
Μετά γίνεται νευρικός, εσύ νιώθεις πιεσμένη δίπλα του και χωρίζετε. Ύστερα ξεκινάει το κάπνισμα,τα ναρκωτικά, το ποτό, τις πουτάνες, τα χαρτιά, τον σοδομισμό, κολλάει AIDS και πεθαίνει, πράγμα που εσύ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις γιατί είσαι με τον καινούργιο αποστειρωμένα ξενέρωτο ξερακιανό,έτοιμη να του απομυζήσεις κάθε νέα δημιουργική ενέργεια σαν βδέλλα εγκεφάλου.
Αυτός είναι λοιπόν ο πλήρης κατάλογος που δεν θα δείτε σε καμιά Σουπερ-Κατερίνα. Όταν αγαπητοί αναγνώστες συναντήσετε ένα αρσενικό που συνδυάζει τις παραπάνω αρετές, ρωτήστε τον:
Γιατί ;;;;;;;;;;;;;;;;

8 σχόλια:

jacki είπε...

Χαχαχα Και καταλήγω στο συμπέρασμα.. Δεν υπάρχει τέλειος άντρας..
Οι φωτογραφίες πολύ όμορφες.

Anastasia είπε...

Ο τέλειος άντρας ε;
Χμμ σαν ποντιακό ανέκδοτο μου ακούγεται πια.
Εδώ λέμε αμαν να είναι άντρας τον θέλουμε και τέλειο;
: ))))

Σμαράγδα είπε...

εγώ ξέρω σου θυμήζουν το καλοκαίρι που θα ρθεί και σε μελαγχολούν γιατί πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις μάνιο στη θάλασσα δεν πειράζει όμως θα έχεις κάτι πολύ καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όσο για τον άντρα άσε πονεμένη ιστορία ....

BUTTERFLY είπε...

Ευρηματικοτατο! Γελασα πολυ!
Τι εννοεις τι ακριβως σου αρεσε στις φωτογραφιες; ΟΛΑ!!!

gregory είπε...

καλα η φωτο ειναι φανταστηκες...οσο για τους αντρες ...αστο..πουθενα δεν σαν βρισκουμε .....να εισαι παντα κεφατη.....

JD είπε...

βρε ελεος!ακομη και εγω που ειμαι αθλιος και μερικα απο αυτα (προσπαθω να) τα κανω!δεν ειμαστε τοσο χαλια... ή ειμαστε;

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κάπως σαν ΄Ανοιξη εισέβαλες σήμερα στην καθημερινότητά μου....

Δεν έμεινα στον τέλειο άνδρα, γιατί απλά μου ....έλαχε

Κόλλησα όμως στις πόρτες σου και ειδικότερα την πρώτη, με την οποία έμοιαζε αυτή του πατρικού μου.
΄Οπω καταλαβαίνεις, η συγκίνηση είναι μεγάλη, οι θύμησες σαν πλημμυρίδα επέστρεψαν, σ' αυτό συνέβαλες εσύ και σ'ευχαριστώ.

Καλώς σε βρίσκω στο πολύ οικείο σου blog.


Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ποντίκι είπε...

Jacki - Καλως ήρθες στην παρέα μας.
Δεν υπάρχει θέλει πολύ δουλεια για να τον φτιάξεις και αν δεν θέλει άστα.

Αναστασια - έλα ντε τον θέλουμε και τέλειο.

Σμαράγδα - Μπάνιο θα κάνω απλά δεν θα το χαρώ όπως θα ήθελα.
Αλλά έχεις δίκιο θα έχω κάτι καλύτερο.

butterfly - Τι μου αρέσει στις φωτογραφίες; Αυτό το όλα αυτό δεν έβρησκα, με ταξιδευουν... σε πολλά μέροι.

gregory - Αμα θέλατε καλέ μου Γρηγόρη θα μας βρήσκατε δεν είναι τόσο δύσκολο. Αρκεί να προσπαθήσεις.

JD- Δεν είστε όχι, εσύ είσαι άθλιος; Μπράβο αυτοκριτική... σε ευχαριστώ που περνάς.

φυρδην-μιρδην - Χαιρομαι που μπήκα σαν άνοιξη, χαίρομαι που σου έλαχε γιατί και έμενα μου έλαχε. Οι πόρτες ναι αυτή η πρώτη με τις κάλτσες απλομένες στο σκηνί, δεν είναι μια βόλτα στο παρελθόν, στο παρελθόν τον καλών αναμνήσεων.
Εκεί που θα θέλαμε να είχαμε μείνει στην αθωότητα μας. Εκέί που δεν μας ενοιαζε για τον τέλειο άντρα.!!!!!

Σας φιλώ.